Granola amb mango
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Més d'una hora
- Informació nutricional -Obre
El mango és una fruita que destaca pel seu contingut en vitamina A, nutrient que participa en el funcionament del sistema immunitari, i al manteniment de la pell i de la visió, entre d'altres.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
1 mango
150 g flocs de civada
100 g mel
50 g figues seques
50 g mango deshidratat
50 g nabius secs
50 ml oli de coco
30 g llavors de gira-sol
PREPARACIÓ
- Comencem fent una granola amb mango. Tallem ben petit 50 g de nabius deshidratats, 50 g de mango deshidratat i 50 g de figues deshidratades. Un cop tot tallat, ho posem en un bol.
- Al bol on tenim la fruita tallada, hi afegim 150 g de flocs de civada i 30 g de llavors de gira-sol. Ho barregem una mica.
- Hi afegim 100 g de mel i 50 ml d'oli de coco líquid. Ho barregem bé i ho passem a una safata de forn on hem posat un paper sulfurat a la base.
- Enfornem la granola 10 minuts a 170 graus.
- Un cop fora del forn, deixem refredar la granola dins la mateixa safata.
- Tallem un mango al llarg evitant la part de l'os. Fem uns talls al llarg per la part de la polpa, girem 90 graus i fem talls al llarg, obtenint una quadrícula. Dobleguem el mango i tallem els quadradets resseguint la polpa per la part de la pell.
- Emplatem la granola posant en un got transparent 100 g de iogurt de cabra que hem remenat una mica. Una mica de granola en un costat, uns daus de mango i ja ho tenim!