Granola salada

  • Cuina: Arnau Paris
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Per a esportistes
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les llavors de sèsam contenen greixos insaturats, és a dir, greixos saludables. Aquests greixos, juntament amb la lecitina, una altra substància del sèsam, ajuden a reduir els nivells de colesterol a la sang.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 ració 

     

    160 g de barreja de llavors  

    40 g d'olives verdes sense pinyol  

    1 ou  

    1 iogurt grec  

    1 cogombre  

    Cúrcuma en pols  

    Menta fresca  

    Oli OVE

PREPARACIÓ

  1. Tallem a rodelles 40 g d'olives verdes sense pinyol i les guardem en un bol. 
  2. Separem un rovell d'ou de la clara.  
  3. Posem la clara al bol de les olives i guardem el rovell per a alguna altra preparació.  
  4. Al bol de la clara afegim 160 g de barreja de llavors, una culleradeta de cúrcuma en pols i una culleradeta d'oli OVE. 
  5. Aboquem la barreja a la safata de la fregidora d'aire, protegida amb el paper apte per a fregidora d'aire. 
  6. Ho coem a 180 graus; al cap de cinc minuts ho remenem i ho coem cinc minuts més. 
  7. Aboquem la granola a un bol i deixem que baixi de temperatura. 
  8. Tallem ben fi un cogombre net i sense pelar. 
  9. Posem un iogurt grec en un bol i hi anem posant la granola. Ho servim amb unes làmines de cogombre en un costat i una mica de menta fresca. 
Anar al contingut