Granola salada
- Cuina: Arnau Paris
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Per a esportistes
- Informació nutricional -Obre
Les llavors de sèsam contenen greixos insaturats, és a dir, greixos saludables. Aquests greixos, juntament amb la lecitina, una altra substància del sèsam, ajuden a reduir els nivells de colesterol a la sang.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
1 ració
160 g de barreja de llavors
40 g d'olives verdes sense pinyol
1 ou
1 iogurt grec
1 cogombre
Cúrcuma en pols
Menta fresca
Oli OVE
PREPARACIÓ
- Tallem a rodelles 40 g d'olives verdes sense pinyol i les guardem en un bol.
- Separem un rovell d'ou de la clara.
- Posem la clara al bol de les olives i guardem el rovell per a alguna altra preparació.
- Al bol de la clara afegim 160 g de barreja de llavors, una culleradeta de cúrcuma en pols i una culleradeta d'oli OVE.
- Aboquem la barreja a la safata de la fregidora d'aire, protegida amb el paper apte per a fregidora d'aire.
- Ho coem a 180 graus; al cap de cinc minuts ho remenem i ho coem cinc minuts més.
- Aboquem la granola a un bol i deixem que baixi de temperatura.
- Tallem ben fi un cogombre net i sense pelar.
- Posem un iogurt grec en un bol i hi anem posant la granola. Ho servim amb unes làmines de cogombre en un costat i una mica de menta fresca.