Guatlla amb maionesa de cítrics
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Sense gluten
- Informació nutricional -Obre
La guatlla és la carn més rica en ferro, en conté més que el bou però amb la meitat de greix.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
Per a una persona
1 guatlla
- 1 ou
- 1 llimona
- 1 llima
- 1 culleradeta de pebre vermell dolç
- 1 culleradeta de pebre blanc
- 1 culleradeta de pebre negre
- 1 culleradeta de curri
- Vinagre de xerès
- Oli OVE
- Sal
PREPARACIÓ
Preparem l'amanit de la guatlla: posem en un bol una culleradeta de pebre vermell dolç, una culleradeta de pebre blanc, una culleradeta de pebre negre i una culleradeta de curri. Hi afegim un pessic de sal i ho integrem tot.
Obrim una guatlla per la meitat sense tallar-la del tot.
Pintem la guatlla amb oli OVE.
Hi tirem les espècies.
Afegim un raig de suc de llimona i de vinagre de xerès a la guatlla.
Portem la guatlla a la fregidora d'aire. La deixem a 200 graus, 12 minuts.
Mentrestant, fem una maionesa cítrica.
Posem un ou al got batedor i oli OVE fins a cobrir-lo el doble. Hi afegim un pessic de sal, un raig de suc de llima i la ratlladura de la pell de llima.
Ho emulsionem amb el braç elèctric.
Quan la guatlla estigui llesta, emplatem l'au amb la salsa maionesa en un bol al costat.