Guatlla amb maionesa de cítrics

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Sense gluten
  • Informació nutricional
    -Obre

    La guatlla és la carn més rica en ferro, en conté més que el bou però amb la meitat de greix.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Per a una persona

    1 guatlla

  • 1 ou
  • 1 llimona
  • 1 llima
  • 1 culleradeta de pebre vermell dolç
  • 1 culleradeta de pebre blanc
  • 1 culleradeta de pebre negre
  • 1 culleradeta de curri
  • Vinagre de xerès
  • Oli OVE
  • Sal

PREPARACIÓ

Preparem l'amanit de la guatlla: posem en un bol una culleradeta de pebre vermell dolç, una culleradeta de pebre blanc, una culleradeta de pebre negre i una culleradeta de curri. Hi afegim un pessic de sal i ho integrem tot. 

Obrim una guatlla per la meitat sense tallar-la del tot.

Pintem la guatlla amb oli OVE.

Hi tirem les espècies.

Afegim un raig de suc de llimona i de vinagre de xerès a la guatlla.

Portem la guatlla a la fregidora d'aire. La deixem a 200 graus, 12 minuts.

Mentrestant, fem una maionesa cítrica. 

Posem un ou al got batedor i oli OVE fins a cobrir-lo el doble. Hi afegim un pessic de sal, un raig de suc de llima i la ratlladura de la pell de llima. 

Ho emulsionem amb el braç elèctric. 

Quan la guatlla estigui llesta, emplatem l'au amb la salsa maionesa en un bol al costat.

 

Anar al contingut