Hamburguesa amb foie i béicon

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Alain Guiard
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 2 HAMBURGUESES

  • 160g de carn de vedella sense greix afegit

    3 o 4 talls de béicon

    2 pans d'hamburguesa

    Un tros de foie

    Cogombrets envinagrats

    Maionesa

    Mostassa de gra

    Fulles d'enciam

    Tomàquet

    Poma tallada a daus petits

    Ceba confitada

    Formatge tallat

PREPARACIÓ

  1. Fem el béicon en una paella.
  2. Torrem un mica el pa d'hamburguesa.
  3. Fem el foie gras a la paella un cop retirat el béicon.
  4. Guarnim els pans amb maionesa feta amb mostassa de gra, unes fulles d'enciam i unes rodanxes de tomàquet.
  5. A la mateixa paella, aprofitant el greix que han deixat el béicon i el foie escalfem una mica la ceba confitada i la poma.
  6. Fregim les hamburgueses amb poc oli. Si es pot, fregir-les en una paella de ferro colat, gruixut, perquè no caigui la temperatura.
  7. Col·loquem els complements sobre les hamburgueses: en una la poma i el foie i en l'altre la ceba confitada i el béicon i afegim les llesques de formatge perquè es fonguin una mica.
  8. Col·loquem les hamburgueses sobre el pa i servim acompanyades d'un cogombret envinagrat.
Anar al contingut