Hamburguesa de pollastre cruixent
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Més d'una hora
- Informació nutricional -Obre
La carn de pollastre és rica en proteïnes de bona assimilació i de les més baixes en greix, si se'n treu la pell i el greix visible ja abans de cuinar-ho.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
1 pit de pollastre
Farina de cigró
150 ml d'oli de coco
2 ous
Blat de moro torrat
Pa torrat
2 cabdells d'enciam
2 pans d'hamburguesa
Tomàquet confitat
1 gra d'all
Oli de confitar
Gingebre
Cúrcuma
Julivert
Sal
Pebre negre
PREPARACIÓ
- Tallem unes fulles de julivert i un pit de pollastre petit a la brunesa. Ho posem tot en un bol.
- Afegim sal i pebre en un bol i ho pastem. Hi afegim dues cullerades de farina de cigró i ho pastem.
- Traiem el contingut del bol i formem dues hamburgueses. Les posem en un tàper i les deixem reposar dues hores a la nevera.
- Traiem el germinat d'un all i l'escaldem en un pot amb aigua bullint. Tallem la cocció en un bol amb aigua i gel. Ho reservem dins un got batedor.
- Afegim al got 150 ml d'oli de coco, un ou i un pols de sal. Ho emulsionem amb el batedor fins a aconseguir una maionesa.
- Agafem el gingebre i la cúrcuma i les hamburgueses de la nevera. Ratllem el gingebre i la cúrcuma (cal posar-se guants perquè taca) i ho ratllem dins del pot amb la maionesa.
- Piquem un grapat de blat de moro torrat i pa, també torrat. Ho reservem.
- Posem oli de confitar en una paella i preparem el que necessitarem per arrebossar: un plat amb ou batut, un altre amb farina de cigró, un altre amb la barreja de pa i blat de moro i un quart amb paper absorbent.
- Arrebossem les hamburgueses i les fregim.
- Tallem dos cabdells d'enciam a làmines.
- Posem el pa, l'enciam, uns quants tomàquets confitats, l'hamburguesa i l'allioli de coco.