Hummus de pèsols a la catalana
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 10 minuts
- Informació nutricional -Obre
Els pèsols destaquen perquè són aliments rics en hidrats de carboni d'assimilació lenta, és a dir que ens donen energia de llarga durada.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
PER A UNA PERSONA:
140 g pèsols
120 g cigrons cuits
1 gra d'all
Botifarra negra
Menta
Sal en escates
Sal final
Oli OVE
PREPARACIÓ
- Posem a bullir un gra d'all i els pèsols durant un parell de minuts. Ens en reservem una part per emplatar-ho i la resta la posem en un got batedor. Hi afegim els cigrons, la menta, un polsim de sal i una mica de suc de llimona, i ho turbinem amb una mica d'oli.
- Tallem a brunesa la botifarra negra, la saltem i la reservem.
- Emplatem l'hummus. Per damunt hi posem els pèsols i la botifarra reservats, unes fulles de menta, sal en escates i un raig d'oli final.