Hummus de pèsols a la catalana

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els pèsols destaquen perquè són aliments rics en hidrats de carboni d'assimilació lenta, és a dir que ens donen energia de llarga durada.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A UNA PERSONA:

    140 g pèsols  

    120 g cigrons cuits 

    1 gra d'all  

    Botifarra negra 

    Menta 

    Sal en escates 

    Sal final 

    Oli OVE 

PREPARACIÓ

  1. Posem a bullir un gra d'all i els pèsols durant un parell de minuts. Ens en reservem una part per emplatar-ho i la resta la posem en un got batedor. Hi afegim els cigrons, la menta, un polsim de sal i una mica de suc de llimona, i ho turbinem amb una mica d'oli.  
  2. Tallem a brunesa la botifarra negra, la saltem i la reservem. 
  3. Emplatem l'hummus. Per damunt hi posem els pèsols i la botifarra reservats, unes fulles de menta, sal en escates i un raig d'oli final. 
Anar al contingut