Hummus
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados i Salah Jamal
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Hummus
- (per a 4 persones)
- 1 gra d'all
- comí en pols
- 1/2 gotet de tahina
- 1/2 gotet de suc de llimona
- 1 cullerada de iogurt
- 250 g de cigrons en conserva
- Per decorar
- cogombrets en vinagre
- comí en pols
- julivert picat
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
1. Aboquem tots els ingredients al got de la batedora elèctrica i ho triturem tot fins que agafi textura de puré.
2. Per emplatar, estenem l'hummur pel plat, hi col·loquem uns cogombrets en vinagre i hi tirem una mica de comí en pols i julivert picat.
3. Hi afegim un rajolinet d'oli d'oliva en cru i ja ho tenim! Bon profit!
2. Per emplatar, estenem l'hummur pel plat, hi col·loquem uns cogombrets en vinagre i hi tirem una mica de comí en pols i julivert picat.
3. Hi afegim un rajolinet d'oli d'oliva en cru i ja ho tenim! Bon profit!