Iogurt grec amb nabius

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els nabius tenen propietats nutricionals molt interessants. Lleugers d'energia i rics en fibra, destaquen pels seus nutrients antioxidants.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 375 g iogurt grec  

    300 g nabius frescos  

    150 g mel de romaní  

    85 g formatge blau de vaca  

    Beina vainilla 

PREPARACIÓ

  1. Escalfem 150 g de mel de romaní en un pot.  
  2. Tallarem a l'engròs 300 g de nabius frescos que afegirem a la mel calenta. També hi afegim mitja beina de vainilla. Tapem i coem a foc mitjà-alt durant 6 minuts fins que quedi ben confitat. 
  3. En un bol hi posem 85 g de formatge blau que aixafem. Hi afegim 3 iogurts grecs (uns 375 g) i ho barregem tot fins a obtenir una crema homogènia. 
  4. Agafarem gots freds del congelador perquè el iogurt qualli. A dins hi posarem una capa de salsa de nabius, una altra de iogurt i per últim una altra de salsa de nabius. Per sobre hi podem posar alguns nabius que haurem reservat al principi. 
Anar al contingut