La trilogia de la patata: tres maneres de fer-ne en un pim-pam

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Arnau Paris
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • 3 patates
  • iogurt grec
  • fonoll
  • llima
  • maionesa
  • pebre vermell dolç
  • oli de gira-sol
  • sal

PREPARACIÓ

  1. Pelem les patates i les posem en aigua.
  2. Una de les patates, la tallem a daus per fer amanida.
  3. Les altres dues patates, les punxem per fer-les al caliu.
  4. Posem en un envàs de vidre apte per a microones la patata a daus i a sobre un plat amb les patates que farem al caliu.
  5. Les posem al microones a màxima potència durant 8 minuts.
  6. Amb les peles de les patates farem xips d'aperitiu, fregint-les amb oli de gira-sol molt calent
  7. Prepararem les salses d'acompanyament.
  8. L'amanida de patates la servirem amb una vinagreta amb mostassa, maionesa (pot ser de pot), ceba tallada petita, fonoll i un rajolí de llima.
  9. Per a les patates al caliu, prèviament salades, prepararem una salsa amb maionesa, xili o pebre vermell i iogurt. Podeu afegir-hi anacards.
  10. També podeu servir les xips o les patates al caliu amb un oli especiat amb pebre vermell, llorer, cardamom, anís estrellat, canyella i sèsam blanc i negre o simplement amb una salsa còctel, barrejant la maionesa amb la sala d'aperitiu que trobeu al súper.
Anar al contingut