Làmines de carbassó amb tomàquet, alvocat i tamarinde
- Programa: Benvinguts a l'hort
- Cuina: Ada Parellada
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
2 carbassons
2 alvocats
1 ceba tendres
4 tomàquets
4 tamarindes
1 taronja
1 llimona
Un grapat de blat de moro fregit
Unes fulles de coriandre
Oli d'oliva
Salsa tabasco
Sal
Pebre dolç
PREPARACIÓ
- Tallem i piquem la ceba tendra.
- Fem una creu a la base dels tomàquets, els escaldem en aigua bullint durant 30 segons, els refresquem immediatament. Els pelem, en traiem les llavors, i els tallem a daus
- Pelem i tallem l'alvocat en forma de daus.
- Fiquem en un bol la ceba, els tomàquets, l'alvocat i les fulles de coriandre tallades.
- Ho amanim tot amb unes gotes de llimona, sal i salsa tabasco.
- Pelem els tamarindes, en traiem les llavors i el triturem barrejat amb suc de taronja, un raig d'oli d'oliva i una mica de pebre.
- Tallem el carbassó en làmines i preparem el plat amb el carbassó, el guacamole, la salsa de tamarinde, i el blat de moro fregit i picat.