Llagostins agredolços

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els llagostins són una bona font de proteïnes amb poc greix, lleugers d'energia, rics en fòsfor, iode i vitamines del grup B.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Ingredients per a una persona:

    6 llagostins  

    1 llimona

    1/2 pebrot verd

    1/2 pebrot vermell

    Vinagre

    Pebre blanc

    Sucre

    Coriandre fresc

    Sal

    Oli ove

PREPARACIÓ

  1. Tallem a microbrunesa mig pebrot verd i mig de vermell. Els enrossim en una paella amb oli i sal durant dos minuts. Després els reservem.
  2. Afegim a la paella 100 g de cues pelades de llagostins i els saltem. Els reservem amb els pebrots.
  3. Afegim a la paella el suc d'una llimona, vinagre i una cullerada de sucre. Ho reduïm durant 1 minut.
  4. Un cop reduït hi posem els llagostins i els pebrots reservats i ho saltem lleugerament.
  5. Per emplatar posarem el saltat, una mica de coriandre picat i pebre blanc.
Anar al contingut