Llengua a la vinagreta
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Ada Parellada
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- Llengua de vedella filetejada fina
- Julivert
- 2 ous durs
- Un gra d'all
- Un grapat de tàperes
- 4 cogombrets
- Oli d'oliva
- Vinagre de poma
- 1 taronja
- 1 fulla tendra d'escarola
PREPARACIÓ
- Bullim la llengua durant dues hores i la pelem (també es pot comprar ja bullida a les botigues de menuts dels mercats). Un cop refredada, la filetegem.
- Piquem all i julivert al morter.
- Hi afegim els rovells dels ous durs i en fem una mena de salsa, afegint-hi oli d'oliva i un raig de vinagre de poma.
- Amb aquesta salsa untem la llengua.
- Piquem les tàperes i els cogombrets i els posem per sobre de la llengua ja marinada.
- Ho acabem amb una mica de taronja, pell de taronja ratllada i uns brins d'escarola