Llenguado a l'estil de la barca
- Programa: La Riera
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 5 llenguados
- 4 grans d'all
- 3 tomàquets
- 1/2 tassa de julivert picat
- 1 cullerada de farina
- 1 cullerada de pebre vermell (ben plena)
- 1 didalet de vinagre
- 1 l de fumet
PREPARACIÓ
Peleu els alls i piqueu-los en un morter.
Afegiu-hi els tomàquets pelats i escaldats i piqueu-ho tot ben junt.
En una cassola, poseu-hi una mica d'oli, afegiu-hi la picada anterior i deixeu-la sofregir bé. Poseu-hi la farina, remeneu-ho, poseu-hi el pebre vermell, remeneu-ho, i afegiu-hi el vinagre i el fumet. Rectifiqueu-
ho de sal i poseu-hi els llenguados pelats.
Feu-ho coure fins que el peix sigui cuit i tou.
Afegiu-hi els tomàquets pelats i escaldats i piqueu-ho tot ben junt.
En una cassola, poseu-hi una mica d'oli, afegiu-hi la picada anterior i deixeu-la sofregir bé. Poseu-hi la farina, remeneu-ho, poseu-hi el pebre vermell, remeneu-ho, i afegiu-hi el vinagre i el fumet. Rectifiqueu-
ho de sal i poseu-hi els llenguados pelats.
Feu-ho coure fins que el peix sigui cuit i tou.