Llenguado farcit de ceps confitats
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Pere Arpa
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Ca l'Arpa, Banyoles
INGREDIENTS
- 4 llenguados
- siurenys
- 6 tomàquets deshidratats
- 1 ceba tendra
- 1 fulla de llorer
- 1 llimona
- 10 espàrrecs verds
- 1 manat d'alls tendres
- oli d'oliva
- gra d'all
- sal grossa
PREPARACIÓ
Per començar, en un cassó amb oli abundant, una fulla de llorer i un gra d'all confiteu els siurenys a foc suau.
Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli salteu els espàrrecs i els alls tendres tallats a trossos.
A continuació, poseu en una safata els filets de llenguado, poseu-hi els bolets confitats per sobre, cobriu-los amb més filets de llenguado, afegiu a la safata una mica de ceba tendra tallada a la juliana, els tomàquets deshidratats, la pell de llimona i el suc de la llimona i deixeu-ho coure al forn a 130 graus durant 10 minuts.
I ja per acabar, emplateu els filets de llenguado, poseu-hi el saltat d'espàrrecs i alls tendres al costat i guarniu el plat amb una mica de sal grossa, la ceba tendra i el tomàquet confitat.
Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli salteu els espàrrecs i els alls tendres tallats a trossos.
A continuació, poseu en una safata els filets de llenguado, poseu-hi els bolets confitats per sobre, cobriu-los amb més filets de llenguado, afegiu a la safata una mica de ceba tendra tallada a la juliana, els tomàquets deshidratats, la pell de llimona i el suc de la llimona i deixeu-ho coure al forn a 130 graus durant 10 minuts.
I ja per acabar, emplateu els filets de llenguado, poseu-hi el saltat d'espàrrecs i alls tendres al costat i guarniu el plat amb una mica de sal grossa, la ceba tendra i el tomàquet confitat.