Llenties amb calamars a la brutesca
INGREDIENTS
PER A 1 PERSONA:
150 g llenties cuites
- 1 llauna calamars amb tinta
- 100 ml fumet de peix
- 1 gra d'all
- 1/2 pebrot verd italià
- 1/4 ceba tendra
- Midó de blat de moro
- Orenga fresca
- Oli OVE
- Sal
PREPARACIÓ
1. Piquem una ceba tendra petita i 1/2 pebrot verd a microbrunesa, és a dir, molt petit.
2. En una cassola, hi posem un raig d'oli, i hi sofregim la ceba, el pebrot i un gra d'all, que aixafem. Hi tirem un polsim de sal perquè les verdures suïn més bé. Ho sofregim 2 minuts.
3. Posem a la cassola els calamars amb tinta.
4. Hi afegim 100 ml de fumet de peix. D'aquests 100 ml, en podem reservar una mica abans d'abocar-ho per dissoldre una mica el midó de blat de moro. Ho incorporem tot a la cassola.
5. Ho deixem coure un parell de minuts.
6. Hi afegim 150 g de llenties cuites i integrem bé fins que el guisat espessi una mica.
7. Per acabar, hi afegim unes fulles d'orenga fresca per sobre.