Llenties amb calamars a la brutesca

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els llegums ens aporten energia de llarga durada, proteïnes vegetals, fibra i minerals; per això es recomana prendre'n 2 o 3 dies a la setmana.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:

    150 g llenties cuites

  • 1 llauna calamars amb tinta
  • 100 ml fumet de peix
  • 1 gra d'all
  • 1/2 pebrot verd italià
  • 1/4 ceba tendra
  • Midó de blat de moro
  • Orenga fresca
  • Oli OVE
  • Sal
  •  

PREPARACIÓ

1. Piquem una ceba tendra petita i 1/2 pebrot verd a microbrunesa, és a dir, molt petit.

2. En una cassola, hi posem un raig d'oli, i hi sofregim la ceba, el pebrot i un gra d'all, que aixafem. Hi tirem un polsim de sal perquè les verdures suïn més bé. Ho sofregim 2 minuts.

3. Posem a la cassola els calamars amb tinta.

4. Hi afegim 100 ml de fumet de peix. D'aquests 100 ml, en podem reservar una mica abans d'abocar-ho per dissoldre una mica el midó de blat de moro. Ho incorporem tot a la cassola.

5. Ho deixem coure un parell de minuts.

6. Hi afegim 150 g de llenties cuites i integrem bé fins que el guisat espessi una mica.

7. Per acabar, hi afegim unes fulles d'orenga fresca per sobre.

 

Anar al contingut