Llenties saltades amb calamar
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 1 PERSONA
150 g llentia pardina cuita
80 g calamar
4 cirerols
1 gra d'all
Sal
Pebre
Vermut negre
Vinagre balsàmic Mòdena
Julivert arrissat
Oli OVE
PREPARACIÓ
- Tallem 1 gra d'all a microbrunesa i el fem ballar en una paella amb un raig d'oli.
- Tallem 4 cirerols per la meitat i els afegim a la paella amb sal i pebre. Saltem un minut.
- Afegim a la paella 80 g de calamar tallat a trossets. Saltem durant 30 segons.
- Afegim un raig de vermut i esperem que l'alcohol s'evapori.
- Aboquem un raig de vinagre de Mòdena i ho integrem.
- Afegim a la paella 150 g de llentia pardina ja cuita i ho integrem.
- Mentre s'impregnen els gustos, tallem menut una mica de julivert arrissat.
- Emplatem una ració de llenties amb el julivert tallat per sobre.