Llenties saltades amb calamar

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Tant el calamar com la gamba, i tot el peix que es prendrà cru, s'han de congelar 48 hores a -18 º, per evitar la infecció per anisakisAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  •  

    INGREDIENTS PER A 1 PERSONA 

    150 g llentia pardina cuita 

    80 g calamar  

    4 cirerols 

    1 gra d'all  

    Sal  

    Pebre 

    Vermut negre  

    Vinagre balsàmic Mòdena  

    Julivert arrissat 

    Oli OVE 

     

PREPARACIÓ

  1. Tallem 1 gra d'all a microbrunesa i el fem ballar en una paella amb un raig d'oli. 
  2. Tallem 4 cirerols per la meitat i els afegim a la paella amb sal i pebre. Saltem un minut. 
  3. Afegim a la paella 80 g de calamar tallat a trossets. Saltem durant 30 segons. 
  4. Afegim un raig de vermut i esperem que l'alcohol s'evapori. 
  5. Aboquem un raig de vinagre de Mòdena i ho integrem. 
  6. Afegim a la paella 150 g de llentia pardina ja cuita i ho integrem. 
  7. Mentre s'impregnen els gustos, tallem menut una mica de julivert arrissat. 
  8. Emplatem una ració de llenties amb el julivert tallat per sobre. 
Anar al contingut