Llesques amb botifarra d'ou
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau Paris
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 10 minuts
- Informació nutricional -Obre
Les avellanes, com les ametlles, són fruits secs típics de la tardor, rics en vitamina E i greixos poliinsaturats.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
1 botifarra d'ou
6 tomàquets secs en oli
4 tomacons
30 g avellanes torrades
Mostassa de Dijon
Canonges
Torrades
Oli d'oliva verge extra
Sal
PREPARACIÓ
- Per fer la salsa, comencem ratllant els tomacons sobre un bol i els turbinem amb els tomàquets secs en oli, una mica de mostassa i les avellanes. Si veien que la salsa us queda massa líquida, podeu afegir-hi més avellanes.
- Tallem la botifarra d'ou a rodanxes. Si voleu, podeu treure-li la pell abans.
- Freguem all a les torrades.
- Untem les llesques amb la pasta de tomàquet que tenim reservada.
- Posem les rodanxes de botifarra sobre les llesques. A sobre, hi posem uns canonges i ho amanim amb oli i sal, com un pa amb tomàquet.