Llibrets d'albergínia amb pernil

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    L'albergínia conté minerals com el potassi i el magnesi que intervenen en la funció de contracció muscular.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 1 PERSONA:

    Albergínia  

    130 ml aigua amb gas   

    80 g farina de cigró 

    30 g formatge tendre de vaca  

    20 g midó de blat de moro 

    Pernil cuit Delizias Pétalos Noel

    Farina  

    Mel de romaní 

    Sal 

PREPARACIÓ

  1. Agafem mitja albergínia i la tallem amb tres rodelles de mig centímetre de gruix. Després, a cada rodella li fem un tall sense arribar al final. Les salem. 
  2. Farcim les rodelles amb un tall de formatge i pernil dolç. També hi afegim un raig de mel de romaní. 
  3. En un bol hi barregem 80 g de farina de cigró, 20 g de farina de blat de moro, 130 ml d'aigua amb gas freda i sal. Ho integrem bé, que no hi hagi grumolls. 
  4. Enfarinem les rodelles farcides amb farina i després les passem per la pasta que hem fet al bol.  
  5. Anirem fregint les rodelles en una paella amb oli calent i les anirem deixant en un plat amb paper absorbent. 
  6. Per últim, les posarem en un safata per servir amb una mica de sal gruixuda. 
Anar al contingut