Llibrets d'albergínia amb pernil
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 1 PERSONA:
Albergínia
130 ml aigua amb gas
80 g farina de cigró
30 g formatge tendre de vaca
20 g midó de blat de moro
Pernil cuit Delizias Pétalos Noel
Farina
Mel de romaní
Sal
PREPARACIÓ
- Agafem mitja albergínia i la tallem amb tres rodelles de mig centímetre de gruix. Després, a cada rodella li fem un tall sense arribar al final. Les salem.
- Farcim les rodelles amb un tall de formatge i pernil dolç. També hi afegim un raig de mel de romaní.
- En un bol hi barregem 80 g de farina de cigró, 20 g de farina de blat de moro, 130 ml d'aigua amb gas freda i sal. Ho integrem bé, que no hi hagi grumolls.
- Enfarinem les rodelles farcides amb farina i després les passem per la pasta que hem fet al bol.
- Anirem fregint les rodelles en una paella amb oli calent i les anirem deixant en un plat amb paper absorbent.
- Per últim, les posarem en un safata per servir amb una mica de sal gruixuda.