Llobarro amb patates i ceba
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
El llobarro és un peix blanc de carn rica en proteïnes de bona qualitat, poc fibrosa i baixa en greixos. Per això té una textura tendra i un gust suau.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 1 PERSONA
1 llom de llobarro
1 patata monalisa petita
1 llima
Mitja ceba vermella
Vi blanc
Oli OVE
Pebre negre
Sal
PREPARACIÓ
- Pelem i laminem amb mandolina una patata monalisa petita. Si no tenim mandolina, la tallem a rodelles al més fines possible.
- Distribuïm les làmines en un recipient apte per al microones.
- Pelem i laminem amb mandolina mitja ceba vermella. La distribuïm per sobre la patata.
- Ho salem, hi aboquem un raig d'oli OVE i un raig de vi blanc.
- Ho tapem i ho coem al microones durant 4 minuts a 700 watts.
- Agafem un llom de llobarro amb pell i salem la part de la carn.
- Un cop acabada aquesta primera cocció, traiem el recipient del microones, el destapem i hi posem el llom de llobarro amb la pell cap amunt. Salpebrem aquesta cara del llom.
- Tallem 4 rodelles fines de llima i les distribuïm per sobre el llobarro.
- Tapem de nou el recipient i fem una segona cocció de 7 minuts a 700 watts.
- Ho destapem amb cura al treure-ho del microones, per evitar cremar-nos.
- .Acabem el plat amb un bon raig d'oli OVE per sobre i ja ho tenim.