Lluç amb vinagreta d'alls i romaní
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
El lluç és un peix blanc que conté menys d'un 2% de greix.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
250 g lluç
2 patates monalisa
6 alls
Vinagre de Mòdena
Romaní
Oli OVE
Pebre
Sal
PREPARACIÓ
- Tallem les patates a rodelles d'un gruix de mig centímetre.
- Les posem a confitar cobertes d'oli uns 15 minuts.
- Laminem els alls, els cobrim d'oli i els posem a confitar uns 8 minuts. Passat aquest temps, hi afegim un branquilló de romaní, ho tapem amb un plat, ho apartem del foc i deixem que vagi infusionant.
- Per coure el lluç, embetumem d'oli els nostres talls, per totes bandes. Els salpebrem i els coem en una planxa ben calenta, uns 4 minuts per cada banda.
- Acabem la vinagreta d'alls amb un parell de cullerades de vinagre balsàmic, pebre i sal.
- Emplatem les patates, amb un polsim de pebre, i hi posem un tall de lluç al damunt. Ho amanim amb la vinagreta d'alls.