Macarrons als quatre racons de formatge
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- (per a 2 persones)
- 150 g de macarrons bullits
- Racons de formatge (els que tinguem per casa)
- Llet de civada en pols
- Fulles d'espinacs petits
- 100 gr de xiitakes frescos
- 200 ml d'aigua
PREPARACIÓ
1. Tallem els xiitakes a trossets, escalfem una paella amb un raig d'oli i els marquem.
2. Quan els trossets de xiitake estiguin dauradets, els cobrim d'aigua.
3. Mentre es couen els xiitakes, afegim a la paella els formatges a trossets.
4. Afegim la llet de civada en pols a la paella i remenem tots els ingredients perquè la salsa espesseixi.
5. Triturem el contingut de la cassola amb la batedora elèctrica fins a obtenir-ne una crema.
5. Tallem a la juliana les fulles d'espinacs. Les reservem.
6. Escalfem una paella, hi afegim un rajolí d'oli i marquem els macarrons bullits perquè després quedin cruixents a la boca.
7. Quan els macarrons hagin fet cruixent, afegim a la paella les fulles d'espinacs i ho saltem tot.
8. Emplatem la crema i posem al damunt els macarrons amb els espinacs.
2. Quan els trossets de xiitake estiguin dauradets, els cobrim d'aigua.
3. Mentre es couen els xiitakes, afegim a la paella els formatges a trossets.
4. Afegim la llet de civada en pols a la paella i remenem tots els ingredients perquè la salsa espesseixi.
5. Triturem el contingut de la cassola amb la batedora elèctrica fins a obtenir-ne una crema.
5. Tallem a la juliana les fulles d'espinacs. Les reservem.
6. Escalfem una paella, hi afegim un rajolí d'oli i marquem els macarrons bullits perquè després quedin cruixents a la boca.
7. Quan els macarrons hagin fet cruixent, afegim a la paella les fulles d'espinacs i ho saltem tot.
8. Emplatem la crema i posem al damunt els macarrons amb els espinacs.