Macarrons amb botifarra i bolets

INGREDIENTS

  • 400 g de macarrons

    2 grans d'all

    2 cebes tendres

    400 g de botifarra de sal i pebre

    400 g de bolets de temporada

    200 g de pètals de tomàquet hidratats amb oli d'oliva verge extra

    romaní en pols

    sal

    pebre vermell dolç

    1 dl oli d'oliva verge extra

PREPARACIÓ

  1. Poseu una olla al foc amb 4 litres d'aigua i un pols de sal.
     
  2. Quan arrenqui el bull tireu-hi la pasta i deixeu bullir deixant-la grenyal.
     
  3. Poseu una cassola al foc amb un raig d'oli. Poseu-hi la ceba i els alls tallats a rodelles fines.
     
  4. Tot seguit, afegiu la botifarra tallada a rodelles i deixeu coure 1 minut.
     
  5. Incorporeu els bolets i deixeu coure 2 minuts.
     
  6. Afegiu els pètals de tomàquet tallats a tires fines i el romaní.
     
  7. Salpebreu i incorporeu una llossada d'aigua de la cocció dels macarrons.
     
  8. Escorreu els macarrons i aboqueu-los a la botifarra amb bolets. Barregeu i serviu.
Anar al contingut