Macarrons amb botifarra i bolets
- Programa: La fonda
- Cuina: Pep Nogué
INGREDIENTS
400 g de macarrons
2 grans d'all
2 cebes tendres
400 g de botifarra de sal i pebre
400 g de bolets de temporada
200 g de pètals de tomàquet hidratats amb oli d'oliva verge extra
romaní en pols
sal
pebre vermell dolç
1 dl oli d'oliva verge extra
PREPARACIÓ
- Poseu una olla al foc amb 4 litres d'aigua i un pols de sal.
- Quan arrenqui el bull tireu-hi la pasta i deixeu bullir deixant-la grenyal.
- Poseu una cassola al foc amb un raig d'oli. Poseu-hi la ceba i els alls tallats a rodelles fines.
- Tot seguit, afegiu la botifarra tallada a rodelles i deixeu coure 1 minut.
- Incorporeu els bolets i deixeu coure 2 minuts.
- Afegiu els pètals de tomàquet tallats a tires fines i el romaní.
- Salpebreu i incorporeu una llossada d'aigua de la cocció dels macarrons.
- Escorreu els macarrons i aboqueu-los a la botifarra amb bolets. Barregeu i serviu.