Macarrons amb flors de carbassó

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La pasta és un aliment ric en hidrats de carboni de lenta assimilació (que ens dona energia de llarga durada) i baix en greixos, i se'n pot menjar 2 o 3 dies a la setmana.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A  4 PERSONES

    350 g de macarrons

    250 ml de brou de pollastre

    150 g de cansalada de coll de ral

    150 g de vedella picada

    150 g de papada filetejada

    80 g de formatge parmesà

    8 flors de carbassó en conserva

    6 cebes de Figueres

    6 torradetes

    4 tomàquets de pera

    2 cullerades de pasta de tomàquet

    1 fulla de llorer

    1 gra d'all

    Julivert

    Estragó

    Menta

    Un got de vi ranci

    Oli OVE

    Sal

    Pebre

    Orenga fresca

    Oli de confitar

PREPARACIÓ

  1. Tallem 150 g de cansalada de coll de ral crua  a daus i la barregem en un bol amb 150 g de vedella picada un sol cop. Ho salpebrem.
  2. Afegim la barreja de carns a la cassola i l'enrossim.
  3. Escalfem oli de confitar en una cassola.
  4. Tallem 6 cebes de Figueres a la brunesa i les posem a enrossir a foc mitjà.
  5. Aixequem els sucres de la carn amb un raig de vi ranci i la reservem en un bol.
  6. Canviem la ceba a la cassola on hem fet la carn i la deixem enrossir uns 30 minuts.
  7. Aixequem sucres afegint a la ceba un got de vi ranci que deixarem evaporar.
  8. Escalfem 3,5 l d'aigua amb un grapat de sal en una cassola per després bullir la pasta.
  9. Escalfem aigua en una altra cassola per escaldar tomàquets.
  10. Escaldem 4 tomàquets pera.
  11. Tallem cocció dels tomàquets en un bol amb aigua i gel.
  12. Pelem els tomàquets, els tallem a daus i els afegim a la ceba amb una fulla de llorer i un gra d'all aixafat.
  13. Escalfem 250 ml de brou de pollastre, afegint-hi una miqueta més de dos gots d'aigua mineral.
  14. Afegim al sofregit dues cullerades de pasta de tomàquet i la carn. Ho barregem.
  15.  Afegim a la cassola del sofregit i la carn el brou de pollastre. Apugem el foc.
  16. Bullim durant 6/7 minuts 350 g de macarrons.
  17. Triturem a la picadora 6 torradetes.
  18. Ratllem 80 g de formatge parmesà.
  19. Colem la pasta i l'aboquem a la cassola del sofregit. Ho remenem.
  20. Posem la pasta en una safata de forn, hi afegim 150 g de papada per sobre, el pa ratllat i el formatge.
  21. Obrim un pot de conserva de flors de carbassó, n'agafem 8 flors i les posem al damunt. Hi afegim orenga fresca i ho gratinem al forn 5 min a 220º.
  22. Afegim pel damunt julivert, estragó, menta i orenga i ja ho tenim fet!!!
Anar al contingut