Macarrons amb pesto blanc

  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La pasta és un aliment que ens dona molta energia de llarga durada, ideal per a dies d'activitat intensa. Per a un àpat equilibrat, afegeix com a entrant una gran amanida verdaAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Ingredients per a 4 persones:

    450 g macarrons 

    70 g formatge vaca curat

    70 g ametlla marcona crua

    30 g pinyons 

    1 gra d'all 

    Farigola fresca

    Sal

    Oli OVE

PREPARACIÓ

  1. Posem 70 g d'ametlla marcona a hidratar en aigua durant 12 hores. Un cop passat aquest temps, les escorrerem, les posarem en un got triturador i les cobrirem d'aigua. Les triturarem fins a obtenir una textura fina. 
  2. Aboquem en un pot les ametlles triturades amb una branca de farigola fresca i ho coem fins que s'espesseixi (uns cinc minuts). Després ho colem i ho reservem.
  3. Torrem 30 g de pinyons en una paella. Després els afegim en un got batedor juntament amb un gra d'all escalivat i 70 g de formatge curat de vaca ratllat fi. Ho turbinem fins a tenir una textura de pesto i ho reservem.
  4. Aboquem en 4,5 litres d'aigua bullint amb sal 450 g de macarrons. Ho bullim un minut menys del que indica el paquet.
  5. Passem a la cassola on hi ha el pesto blanc els macarrons bullitsescorreguts i els acabem de coure un o dos minuts més.
  6. Emplatem els macarrons amb una mica més de formatge ratllat i unes fulletes de farigola fresca.

 

Anar al contingut