Macarrons amb xoriço
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Maria Nicolau
INGREDIENTS
- Conserva de tomàquet
- Xoriço
- Porro o ceba
- Una cullerada de farina
- Un rajolí de llet
- Sal
- Pebre
- Macarrons
- Oli
PREPARACIÓ
- En una paella amb poc oli posem la ceba o el porro tallats petitets, salem i deixem que vagi suant.
- Posem l'aigua a bullir, salem i tapem fins que entri en ebullició, moment en què posarem els macarrons.
- A la cassola amb la ceba afegim el xoriço, millor si té un punt picant.
- Hi posem també tomàquet en conserva, no fregit, o concentrat de tomàquet.
- Per amorosir la salsa, afegim una cullerada de farina i un rajoli de llet, com si fos una beixamel.
- Escorrem la pasta quan estigui al dente i la barregem amb la salsa.
- Rectifiquem de sal i hi afegim un polsim de pebre.