Macarrons amb xoriço

INGREDIENTS

  • Conserva de tomàquet
  • Xoriço
  • Porro o ceba
  • Una cullerada de farina
  • Un rajolí de llet
  • Sal
  • Pebre
  • Macarrons
  • Oli

PREPARACIÓ

  1. En una paella amb poc oli posem la ceba o el porro tallats petitets, salem i deixem que vagi suant.
  2. Posem l'aigua a bullir, salem i tapem fins que entri en ebullició, moment en què posarem els macarrons.
  3. A la cassola amb la ceba afegim el xoriço, millor si té un punt picant.
  4. Hi posem també tomàquet en conserva, no fregit, o concentrat de tomàquet.
  5. Per amorosir la salsa, afegim una cullerada de farina i un rajoli de llet, com si fos una beixamel.
  6. Escorrem la pasta quan estigui al dente i la barregem amb la salsa.
  7. Rectifiquem de sal i hi afegim un polsim de pebre.
Anar al contingut