Macedònia de xocolata blanca
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Gessamí Caramés
- Dificultat: Baixa
- Temps: Més d'una hora
- Informació nutricional -Obre
La fruita de temporada i de proximitat té un gust i una aroma més intensos ja que ha madurat a la planta, això també li atorga altres propietats nutritives.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
80 g xocolata blanca per fondre
200 ml llet de coco
10 cireres
10 grans de raïm
6 maduixes
2 prunes
1 llimona
Un quart de pinya
1 clau d'espècia
Boles de pebre negre
Menta
Sal
PREPARACIÓ
- Netegem i tallem totes les fruites en un bol: 10 cireres, 10 grans de raïm, 6 maduixes, 2 prunes i un quart de pinya.
- Preparem la xocolata. Començarem per fer una infusió amb 200 ml de llet de coco, 1 clau d'espècia, 2 boles de pebre negre, 1 twist de llimona. Ho fem bullir.
- Quan ja bull, apaguem el foc i hi afegim: 80 g de xocolata blanca per fondre. La desfem amb la calor residual i ho deixem reposar tapat 10 minuts.
- Colem la infusió que hem fet abans a dins del bol amb la macedònia (que estigui a temperatura ambient). Ho barregem bé i ho deixem 1 hora a la nevera.
- Ho emplatem i hi afegim una mica de ratlladura de llimona i fulles de menta damunt de cada macedònia.