Macedònia d'estiu
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
La fruita de temporada i de proximitat té un gust i una aroma més intensos, ja que ha madurat a la planta. Això també li atorga altres propietats nutritives.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
2 prunes negres
1 préssec de vinya
1 nectarina
Un quart de meló
120 g nabius
100 g gerds
300 ml patxaran
Mix de pebres
Sal en escates
PREPARACIÓ
- Tallem a daus de mida macedònia un quart de meló, un préssec de vinya, dues prunes negres i una nectarina. Aquestes fruites les hem tingut a la nevera perquè ja estiguin fresques.
- Aboquem la fruita tallada en un bol, on hi incorporem 120 g de nabius i 100 g de gerds. Ho barregem amb cura.
- Afegim al bol una mica de pebre i un pessic de sal.
- En un got barregem 300 ml de patxaran, un raig de vinagre de poma i 50 ml d'aigua. Ho aboquem al bol amb les fruites.
- A l'estar les fruites fresques, ho podeu servir tot seguit, però també podeu tapar-ho i reservar a la nevera una estona.