Macedònia d'estiu

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    La fruita de temporada i de proximitat té un gust i una aroma més intensos, ja que ha madurat a la planta. Això també li atorga altres propietats nutritives.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 2 prunes negres 

    1 préssec de vinya 

    1 nectarina 

    Un quart de meló 

    120 g nabius 

    100 g gerds 

    300 ml patxaran 

    Mix de pebres 

    Sal en escates 

PREPARACIÓ

  1. Tallem a daus de mida macedònia un quart de meló, un préssec de vinya, dues prunes negres i una nectarina. Aquestes fruites les hem tingut a la nevera perquè ja estiguin fresques. 
  2. Aboquem la fruita tallada en un bol, on hi incorporem 120 g de nabius i 100 g de gerds. Ho barregem amb cura. 
  3. Afegim al bol una mica de pebre i un pessic de sal. 
  4. En un got barregem 300 ml de patxaran, un raig de vinagre de poma i 50 ml d'aigua. Ho aboquem al bol amb les fruites. 
  5. A l'estar les fruites fresques, ho podeu servir tot seguit, però també podeu tapar-ho i reservar a la nevera una estona. 
Anar al contingut