Maduixes al pebre
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Dieta: Vegana
- Informació nutricional -Obre
Les maduixes contenen molta vitamina C, nutrient imprescindible per a l'organisme. Menjar-ne un bol sencer ens aporta el 100% de la quantitat diària recomanada.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 300 g maduixes
- 100 ml aigua
- 50 g sucre
- 1 branca de romaní
- Crema balsàmica de Mòdena
- Licor d'ametlla
- Pebre negre en gra
- Menta fresca
PREPARACIÓ
- Comencem per fer un almívar perfumat. En un pot hi posem 100 ml d'aigua, 2 cullerades de sucre, 1 raig de licor d'ametlles, 1 branca de romaní i 8 boles de pebre negre, que aixafem. Ho escalfarem fins que el sucre es dissolgui.
- Tallarem 300 g de maduixes i en traurem la part verda.
- Posarem les maduixes a dins del pot de l'almívar amb una mica de crema balsàmica de Mòdena. Ho traiem del foc i ho integrem bé. Després ho passem a un bol sense la branca de romaní. Deixem refredar les maduixes a la nevera durant 10 minuts.
- Posarem en un plat les maduixes amb el seu suc, una mica de fulles de menta i unes gotes de crema balsàmica de Mòdena.