Magdalena de Sant Jordi
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
El te matxa es pot considerar un superaliment, ens aporta gran quantitat de vitamines i minerals de funció antioxidant.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 2 PERSONES:
100 g xocolata blanca
75 g farina de blat
50 g sucre
50 ml nata 35% MG
5 g impulsor químic
2 g te matxa
1 ou
Oli OVE
Colorant vermell
PREPARACIÓ
- En un bol hi posem 1 ou i 50 g de sucre. Ho mesclem amb unes varetes elèctriques.
- En un altre bol, hi posem 50 ml de nata 35% MG i ho semimuntem.
- Incorporem suaument la nata semimuntada al bol on tenim l'ou. A més a més, hi afegim 10 ml d'oli d'oliva.
- A dins del bol hi tamisem 75 g de farina de blat i 5 g d'impulsor químic. Ho integrem amb cura amb una llengua pastissera.
- Afegim a la massa unes gotes de colorant vermell.
- Repartim la massa en 4 motlles de silicona d'uns 7 cm x 3,5 cm.
- Enfornem les magdalenes 20 minuts a 150º.
- Mentrestant, posarem al foc un pot amb dos dits d'aigua. En un bol de vidre hi trenquem 100 g de xocolata blanca i 2 g de te matxa. Introduïm el bol al pot i desfem la xocolata i el te al bany maria.
- Un cop tenim les magdalenes temperades i desemmotllades, les anirem sucant per la base amb la xocolata i el te matxa. Les deixarem totes quatre cap per avall en una reixeta.
- Un cop fredes les presentarem en un sol plat.