Magret amb crema de torró

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Mirko Carturan
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • PER ALS MAGRETS

  • 2 magrets
  • Mitja ceba picada
  • 300 g vI negre
  • Sal i pebre
  • 50 g torró tou (de xixona)

    PER A LA PATATA "RÖSTI"

  • 2  patates mitjanes tallades per fer xips i després en juliana
  • 100 g oli d'oliva
  • Romaní
  • Sal i pebre

PREPARACIÓ

  1. Fregim els magrets en una paella prèviament calenta. No hi posem oli perquè els magrets ja porten greix.
  2. Mentres es fregeixen, tallem la patata amb una mandolina, com per fer patates xips i després amb un ganivet la tallem en juliana.
  3. Posem l'oli i la patata en una altra paella ben calenta i l'aixafem amb una cullera fins que quedi com una mena de galeta. La deixem ben rostida amb el romaní.
  4. Quan els magrets ja s'han acabat de coure (no han de quedar molt fets peró sí rosats), els reservem.
  5. Retirem el greix que ha quedat a la paella i hi afegim la ceba picada. Hi afegim el vi i el reduïm. A continuació hi afegim el torró de Xixona per lligar la salsa.
  6. Per servir, posem la patata al fons del plat, tallem el magret i el posem a sobre i el cobrim amb la salsa.
Anar al contingut