Magret amb crema de torró
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Mirko Carturan
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
PER ALS MAGRETS
- 2 magrets
- Mitja ceba picada
- 300 g vI negre
- Sal i pebre
-
50 g torró tou (de xixona)
PER A LA PATATA "RÖSTI"
- 2 patates mitjanes tallades per fer xips i després en juliana
- 100 g oli d'oliva
- Romaní
- Sal i pebre
PREPARACIÓ
- Fregim els magrets en una paella prèviament calenta. No hi posem oli perquè els magrets ja porten greix.
- Mentres es fregeixen, tallem la patata amb una mandolina, com per fer patates xips i després amb un ganivet la tallem en juliana.
- Posem l'oli i la patata en una altra paella ben calenta i l'aixafem amb una cullera fins que quedi com una mena de galeta. La deixem ben rostida amb el romaní.
- Quan els magrets ja s'han acabat de coure (no han de quedar molt fets peró sí rosats), els reservem.
- Retirem el greix que ha quedat a la paella i hi afegim la ceba picada. Hi afegim el vi i el reduïm. A continuació hi afegim el torró de Xixona per lligar la salsa.
- Per servir, posem la patata al fons del plat, tallem el magret i el posem a sobre i el cobrim amb la salsa.