Magret d'ànec fumat amb taronja
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Quim Hernández
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Comiols, Barcelona
INGREDIENTS
- 2 magrets d'ànec
- 40 g de pell de taronja seca
- 12 peces d'anís estrellat
- 500 g de sucre Demerara
- sal, pebre
- 1 patata bullida
- oli d'oliva
- sal gruixuda
- reducció de soja i vinagre balsàmic (opcional)
PREPARACIÓ
Per començar, feu uns talls a la pell del magret, salpebreu-lo i deixeu-lo reposar una estona.
Tot seguit, poseu en un bol el sucre, la pell de taronja i l'anís, i tritureu-ho amb el túrmix. A continuació, poseu aquesta barreja de sucre, taronja i anís al fons d'una cassola, colloqueu-hi una reixeta a sobre, poseu-hi el magret al damunt i tapeu la cassola.
Seguidament, deixeu-ho coure durant 10 minuts a foc fort i després apagueu el foc i deixeu-ho fumar durant 5 minuts més sense destapar-ho.
Finalment, destapeu-ho i talleu el magret a talls.
I ja per acabar, emplateu la patata bullida tallada a rodanxes, poseu-hi els talls de magret al costat, amaniu-ho amb una mica d'oli i sal gruixuda i si voleu amb la reducció de soja i vinagre.
Tot seguit, poseu en un bol el sucre, la pell de taronja i l'anís, i tritureu-ho amb el túrmix. A continuació, poseu aquesta barreja de sucre, taronja i anís al fons d'una cassola, colloqueu-hi una reixeta a sobre, poseu-hi el magret al damunt i tapeu la cassola.
Seguidament, deixeu-ho coure durant 10 minuts a foc fort i després apagueu el foc i deixeu-ho fumar durant 5 minuts més sense destapar-ho.
Finalment, destapeu-ho i talleu el magret a talls.
I ja per acabar, emplateu la patata bullida tallada a rodanxes, poseu-hi els talls de magret al costat, amaniu-ho amb una mica d'oli i sal gruixuda i si voleu amb la reducció de soja i vinagre.