Mandonguilles de col
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Mariona Quadrada
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Taller de cuina Mariona Quadrada, Reus
- Informació nutricional -Obre
Els fesols, com la resta de llegums es ric en fibra soluble i insoluble. La soluble ens ajuda a regular els nivells de colesterol, i la insoluble regula el trànsit intestinal.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 1 col bullida
- 200 g de fesols del ganxet bullits
- 1 all escalivat
- 1 tomàquet escalivat
- 25 g d'ametlles torrades
- 5 g de pols de nyora
- 4 cullerades de farina
- julivert
- aigua
- sal
- oli
PREPARACIÓ
Per començar, talleu els tronxos de les cols i amb les fulles feu-ne mandonguilles, enfarineu-les i fregiu-les en una paella amb oli abundant.
Per fer el suquet de romesco, poseu en un bol les ametlles, la pols de nyora, el julivert picat, el tomàquet escalivat i pelat, l'all escalivat, una mica d'aigua i la farina i tritureu-ho tot amb el túrmix.
A continuació, poseu el suquet en una cassola, afegiu-hi els fesols i les mandonguilles, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure uns 15 minuts.I ja per acabar, emplateu les mandonguilles amb els fesols.
Per fer el suquet de romesco, poseu en un bol les ametlles, la pols de nyora, el julivert picat, el tomàquet escalivat i pelat, l'all escalivat, una mica d'aigua i la farina i tritureu-ho tot amb el túrmix.
A continuació, poseu el suquet en una cassola, afegiu-hi els fesols i les mandonguilles, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure uns 15 minuts.I ja per acabar, emplateu les mandonguilles amb els fesols.