Mantegues especiades
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 10 minuts
- Informació nutricional -Obre
La mantega conté vitamina D, imprescindible per a la salut dels ossos. Però conté molt colesterol, per això se n'ha de prendre de manera ocasional i en poca quantitat.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
Mantega per a pasta:
200 g mantega amb sal
Bitxo sec
Sàlvia
Mantega per a carn:
200 g mantega amb sal
Canyella en pols
Anís en gra
Mantega per a peix:
200 g mantega amb sal
Llimona
Menta
Anet
PREPARACIÓ
- Mantega per a pasta: traiem les llavors d'un bitxo sec, el tallem menut, juntament amb fulles de sàlvia fresca, i ho integrem en 200 g de mantega amb sal que ja tindrem a temperatura ambient perquè la textura recordi a una pomada i sigui fàcil de treballar. La preparació ja es pot desar a la nevera per a quan la necessiteu.
- Mantega per a carn: en un bol on ja tindrem 200 g de mantega amb sal a temperatura ambient, hi afegim una cullerada de canyella en pols i dues cullerades d'anís en gra. Ho integrem bé. Ja la podeu guardar a la nevera per a quan la necessiteu.
- Mantega per a peix: barregem una cullerada d'anet sec amb una cullerada de menta seca, amb 200 g de mantega amb sal que ja tindrem amb textura de pomada. Ho integrem bé. I com amb la resta, ja la podeu guardar a la nevera per a quan la necessiteu.