Melmelada de pebrot vermell

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Mireia Jordana / Bet Carbonell
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Els fruits saborosos, Vila-Rodona (Alt Camp)
  • Informació nutricional
    -Obre

    El pebrot vermell és una de les hortalisses amb un contingut més elevat d'antioxidants gràcies la vitamina C, els beta-carotens i el licopè.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 kg de pebrots vermells
  • 750 g de sucre blanc
  • 6 pots de vidre amb tapa, esterilitzats
  • Per a l'emplatat per a 4 persones:
  • 4 llesques de pa d'olives, torrades
  • 1 llauna de tonyina en oli d'oliva
  • melmelada de pebrot

PREPARACIÓ

Per començar, escaliveu els pebrots, peleu-los, talleu-los a trossos, poseu-los en un cassó juntament amb el sucre, remeneu-ho bé fins que el sucre es desfaci i deixeu-ho coure a foc suau durant mitja hora. A continuació, tritureu-ho amb el túrmix, poseu-ho dins dels pots i tanqueu-los bé.

I ja per acabar, emplateu una llesca de pa torrat, unteu-la amb la melmelada de pebrot i poseu-hi la tonyina per sobre.
Anar al contingut