Melmelada de pebrot vermell
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Mireia Jordana / Bet Carbonell
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Els fruits saborosos, Vila-Rodona (Alt Camp)
- Informació nutricional -Obre
El pebrot vermell és una de les hortalisses amb un contingut més elevat d'antioxidants gràcies la vitamina C, els beta-carotens i el licopè.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 1 kg de pebrots vermells
- 750 g de sucre blanc
- 6 pots de vidre amb tapa, esterilitzats
- Per a l'emplatat per a 4 persones:
- 4 llesques de pa d'olives, torrades
- 1 llauna de tonyina en oli d'oliva
- melmelada de pebrot
PREPARACIÓ
Per començar, escaliveu els pebrots, peleu-los, talleu-los a trossos, poseu-los en un cassó juntament amb el sucre, remeneu-ho bé fins que el sucre es desfaci i deixeu-ho coure a foc suau durant mitja hora. A continuació, tritureu-ho amb el túrmix, poseu-ho dins dels pots i tanqueu-los bé.
I ja per acabar, emplateu una llesca de pa torrat, unteu-la amb la melmelada de pebrot i poseu-hi la tonyina per sobre.
I ja per acabar, emplateu una llesca de pa torrat, unteu-la amb la melmelada de pebrot i poseu-hi la tonyina per sobre.