Melmelada de préssec

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els préssecs són rics en betacarotens (provitamina A), que ajuden al manteniment de la pell, la visió i el sistema immunitari.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 4 préssecs  
  • 100 g sucre blanc  
  • 1/2 llimona  
  • 1 culleradeta de gingebre en pols  
  • Bitxo en pols

PREPARACIÓ

  1. Pelem i tallem a quarts 4 préssecs de vinya. 
  2. Els posem en un recipient apte per a microones.  
  3. Espremem 1/2 llimona sobre els préssecs. Amb un colador evitarem que ens caiguin les llavors. 
  4. Remenem bé perquè la llimona arribi a totes els préssecs. 
  5. Afegim al pot 100 g sucre, una culleradeta de gingebre en pols i un pessic de bitxo en pols. 
  6. Ho posem al microones i ho coem 4 minuts a 1.000 W. 
  7. Remenem la barreja i ho coem 4 minuts més.  
  8. Ho triturem tot amb un braç elèctric.  
  9. Guardem la melmelada perquè es refredi i després la posem a la nevera.  
Anar al contingut