Menjar blanc

  • Programa: La selva
  • Cuina: Glòria Vicheto i Eduard Sardà
  • Dificultat: Mitjana
  • Restaurant: Casa Padreny

INGREDIENTS

  • 3 l de llet d'ametlla

    1/2 l de sucre líquid

    7 g de sal

    133 g de farina d'arròs

    166 g de midó de blat de moro

    Pela de llimona

    1 branca de canyella

     

PREPARACIÓ

  1. Preparem la llet d'ametlla. Per a això, cal triturar les ametlles, repelar-les, posar-les en remull i extreure'n la llet. 
  2. Una vegada tenim la llet d'ametlla, hi afegim el sucre líquid, que fem bullint el sucre amb aigua perquè es desfaci.
  3. Ho infusionem amb una branca de canyella i una pela de llimona.
  4. En un altre bol, posem la farina d'arròs, un punt de sal i el midó de blat de moro.
  5. Ho desfem amb una mica de llet.
  6. Ho incorporem a la llet d'ametlla i remenem sense parar fins que arribi a ebullició.
  7. Ho emmotllem i deixem que es refredi. 

 

Anar al contingut