Menjar blanc
- Programa: La selva
- Cuina: Glòria Vicheto i Eduard Sardà
- Dificultat: Mitjana
- Restaurant: Casa Padreny
INGREDIENTS
3 l de llet d'ametlla
1/2 l de sucre líquid
7 g de sal
133 g de farina d'arròs
166 g de midó de blat de moro
Pela de llimona
1 branca de canyella
PREPARACIÓ
- Preparem la llet d'ametlla. Per a això, cal triturar les ametlles, repelar-les, posar-les en remull i extreure'n la llet.
- Una vegada tenim la llet d'ametlla, hi afegim el sucre líquid, que fem bullint el sucre amb aigua perquè es desfaci.
- Ho infusionem amb una branca de canyella i una pela de llimona.
- En un altre bol, posem la farina d'arròs, un punt de sal i el midó de blat de moro.
- Ho desfem amb una mica de llet.
- Ho incorporem a la llet d'ametlla i remenem sense parar fins que arribi a ebullició.
- Ho emmotllem i deixem que es refredi.