"Migas" ràpides
INGREDIENTS
8 llesques pa
90 g xoriço fresc
90 g de pernil ibèric
4 ous
2 grans d'all
1 pebrot verd
Oli OVE
Oli de gira-sol
Pebre
Sal
PREPARACIÓ
- Tallem a dauets 8 llesques de pa de motlle sec i sense crosta.
- Posem dues paelles al foc, en una hi afegim una quantitat molt generosa d'oli de gira-sol.
- A l'altra, un rajolí d'oli OVE.
- Escalfem totes dues paelles. Mentrestant, tallem a bocins petits 90 g de xoriço fresc pelat i un tac de 90 g de pernil ibèric.
- També tallem, a tires, un pebrot verd net i sense llavors.
- A la paella on hi ha menys oli, hi posem dos grans d'all aixafats i els embotits tallats. Els sofregim.
- A l'altra paella hi aboquem els dauets de pa.
- Els afegim a tandes.
- Anem posant el pa fregit en un plat amb paper absorbent.
- Un cop tenim el pa escorregut, l'afegim a la paella dels embotits.
- Ho salpebrem i ho integrem.
- A l'altra paella, hi tirem el pebrot verd i el fregim.
- Un cop fregit, el reservem.
- A la mateixa paella, hi fem ous ferrats. Un per persona.
- Ho emplatem amb les "migas" a sota, el pebrot fregit i l'ou a sobre.