Milfulls de poma amb nata
- Cuina: Arnau Paris
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Informació nutricional -Obre
La poma és rica en fibra soluble, una fibra que participa a la salut intestinal ja que serveix d'aliment a la flora intestinal i també ajuda a normalitzar el transit intestinal, entre d'altres.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
1 massa pasta de full
2 pomes Fuji
100 ml nata
2 ous
16 g sucre avainillat
1 llimona
Canyella molta
Mantega
PREPARACIÓ
- Omplim un bol de vidre amb aigua i hi espremem una llimona.
- Traiem el cor a les pomes, les tallem a quarts i les laminem.
- Un cop ho tinguem fet, les anem reservant al bol amb aigua i llimona.
- Mentrestant, posem una nou de mantega en un bol que pugui anar al microones i deixem que es desfaci durant 1 minut a 800 W.
- Obrim el paquet de massa de full, n'agafem 1 làmina i la tallem en 4 trossos.
- Fem forats amb la forquilla al centre de cada tros. Un cop fets, posem els trossos sobre la safata del forn amb paper sulfurat a la base.
- Traiem i eixuguem damunt de paper absorbent les làmines de poma, i les distribuïm damunt la pasta de full.
- Separem les clares i els rovells de dos ous. Els rovells els posem en un bol i les clares, en una carmanyola. Ho reservem.
- Batem els rovells i pintem les làmines de poma amb mantega fosa i els rovells d'ous batuts.
- Ho enfornem 20 minuts a 200 °C.
- Agafem 100 ml de nata i l'aboquem al bol. I la muntem amb varetes elèctriques mentre hi afegim 16 g de sucre avainillat.
- Ho emplatem posant 1 milfulls de poma amb nata muntada i un polsim de canyella molta.