Milfulls de préssec amb nata
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
La nata és un aliment molt energètic i ric en colesterol. També és rica en vitamines A i D. Se n'ha de menjar de manera ocasional i amb moderació.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
Per a 1 ració
1 meitat préssec en almívar
100 g nata muntada
1 làmina pasta fil·lo
Mantega
Sucre de llustre
Alfàbrega fresca
PREPARACIÓ
- Posem 2 cullerades de mantega en un pot i al foc perquè es fongui.
- Estirem 1 làmina de pasta fil·lo i la tallem en 3 trossos llargs. Pintem la pasta fil·lo amb la mantega fosa i l'espolsem amb sucre de llustre.
- Ho fem amb tots els talls.
- Tallem la fil·lo en 3 rectangles de 10 cm de llarg.
- Posem una safata al forn amb paper sulfurat i la pasta fil·lo.
- Ho enfornem 7 minuts a 200º.
- Passat aquest temps, traiem les pastes del forn i esperem que baixi una mica la temperatura.
- Posem en una mànega pastissera amb broquet rodó 100 g de nata muntada.
- Tallem a quadradets una meitat de préssec en almívar.
- Agafem una base de pasta fil·lo i li posem la nata amb la mànega en forma de puntets. Després hi posem els dauets de préssec. Ho cobrim amb un altre rectangle de pasta fil·lo. Repetim l'operació. Ens han de quedar tres pisos de nata, tres de pasta. El darrer pis de nata, el deixem sense cobrir.
- Acabem el plat amb unes fulles d'alfàbrega tallades no gaire petites.