Milfulls de ricotta
- Cuina: Arnau Paris
- Dificultat: Baixa
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
La ricotta és un formatge fresc dels més lleugers del seu grup. Aporta calci i proteïnes i és baix en greix.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
Per a una persona
100 g de ricotta
50 g decodonyat
1 tortilla de blat petita
1 llima
4 festucs
Sal en escates
Pebre
Oli OVE
PREPARACIÓ
- Posem una cassola a escalfar amb tres dits d'oli.
- Tallem una tortilla petita en quatre parts.
- Quan l'oli sigui calent, fregim la tortilla tallada.
- La reservem en una plata amb paper absorbent.
- Posem 100 g de ricotta dins d'un bol. Hi afegim la ratlladura de pela d'una llima neta. Reservem la llima. Afegim una mica de pebre a la ricotta.
- Ho integrem amb cullera.
- Posem dins d'un got batedor el suc de mitja llima i 50 g de codonyat. Ho triturem amb el braç elèctric.
- Si quedés massa espès, s'hi pot afegir un raig d'aigua i turbinar-ho de nou.
- Pelem 4 festucs i els tallem amb ganivet.
- Muntem el milfulls amb una punta de ricotta a la base del plat. A sobre hi posem una base de tortilla fregida, una cullerada de ricotta i una cullerada de codonyat triturat. Repetim l'operació fins a acabar milfulls, o sigui, fins a fer-ne tres pisos.
- Acabem el plat amb uns festucs maltallats, un raig d'oli OVE i sal de Maldon.