Milfulls de ricotta

  • Cuina: Arnau Paris
  • Dificultat: Baixa
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    La ricotta és un formatge fresc dels més lleugers del seu grup. Aporta calci i proteïnes i és baix en greix.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Per a una persona

    100 g de ricotta  

    50 g decodonyat 

    1 tortilla de blat petita 

    1 llima 

    4 festucs  

    Sal en escates 

    Pebre 

    Oli OVE 

PREPARACIÓ

  1. Posem una cassola a escalfar amb tres dits d'oli.  
  2. Tallem una tortilla petita en quatre parts. 
  3. Quan l'oli sigui calent, fregim la tortilla tallada. 
  4. La reservem en una plata amb paper absorbent.  
  5. Posem 100 g de ricotta dins d'un bol. Hi afegim la ratlladura de pela d'una llima neta. Reservem la llima. Afegim una mica de pebre a la ricotta. 
  6. Ho integrem amb cullera.  
  7. Posem dins d'un got batedor el suc de mitja llima i 50 g de codonyat. Ho triturem amb el braç elèctric. 
  8. Si quedés massa espès, s'hi pot afegir un raig d'aigua i turbinar-ho de nou. 
  9. Pelem 4 festucs i els tallem amb ganivet.  
  10. Muntem el milfulls amb una punta de ricotta a la base del plat. A sobre hi posem una base de tortilla fregida, una cullerada de ricotta i una cullerada de codonyat triturat. Repetim l'operació fins a acabar milfulls, o sigui, fins a fer-ne tres pisos. 
  11. Acabem el plat amb uns festucs maltallats, un raig d'oli OVE i sal de Maldon.
Anar al contingut