Mini pessics red velvet
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Gessamí Caramés
- Dificultat: Baixa
- Informació nutricional -Obre
La mantega és bàsicament el greix de la llet, ens aporta vitamines A i D, però cal fer-ne un consum moderat i ocasional.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
200 g de farina fluixa
120 ml de llet fresca
150 g de sucre de llustre
135 g de mantega
100 g de sucre
1 ou talla M
Cacau pur en pols
Impulsor
Vinagre de poma
Colorant vermell líquid
Sal
70 g de formatge en crema (tipus Philadelphia)
Nabius frescos
PREPARACIÓ
- En un got tenim 120 ml de llet fresca. Hi afegim una culleradeta de vinagre de poma per tallar-la. Ho barregem amb la cullera i ho deixem reposar.
- Posem 75 g de mantega pomada, 100 g de sucre i un polsim de sal en un bol. Ho batem durant 5 minuts amb les baretes elèctriques perquè la barreja agafi aire. Després hi afegim 1 ou talla M (50 g). Ho integrem amb les varetes elèctriques. Hi tirem unes quantes gotes de colorant vermell i ho treballem amb les baretes fins que la massa sigui roja.
- En un altre bol, tamisem 200 g de farina fluixa, una cullerada de cacau pur en pols i una culleradeta d'impulsor químic.
- Recuperem el got amb la llet tallada. Al bol on hi ha la mantega, el sucre i el colorant, hi anem incorporant a poc a poc una mica de llet i una mica dels sòlids tamisats, i ho integrem tot amb unes varetes manuals. Ha de quedar una massa densa i amb una textura cremosa.
- Passem la massa a una màniga pastissera amb broquet llis i omplim els motlles fins a 3/4 de la seva capacitat. Si no tenim motlles, podem fer-ne tires a sobre de paper de forn en una safata. Ho enfornem 10 minuts a 170 graus. Un cop cuits i temperats, posem els mini pans de pessic en una reixeta perquè es refredin.
- En un bol aboquem 60 g de mantega pomada i 150 g de sucre de llustre. Ho batem durant cinc minuts amb unes varetes elèctriques. Hi afegim 70 g de formatge en crema que guardàvem a la nevera. Ho tornem a batre amb les varetes fins que s'hi hagi ben incorporat el formatge i n'obtinguem una textura cremosa.
- Passem la crema a una màniga pastissera. A la meitat dels mini pans de pessic, hi posem la crema de mantega i formatge i alguns nabius frescos. Ho tapem amb l'altra meitat dels mini pans de pessic.