Minicroissants sense gluten

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Dieta: Sense gluten
  • Informació nutricional
    -Obre

    Cal tenir molta cura a l'hora de fer preparacions sense gluten o sense altres al·lèrgens, ja que durant la manipulació s'ha d'evitar la contaminació creuada amb altres ingredients que puguin contenir-los.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 paquet pasta de full sense gluten   

    60 g xocolata negra per fondre   

    60 g xocolata blanca per fondre  

    60 g xocolata amb llet per fondre  

    1 ou  

PREPARACIÓ

  1. Tallarem una pasta de full en 16 triangles, com si fossin porcions d'una pizza. Cargolem cada triangle i els anem posant en una safata al forn amb paper sulfurat.   
  2. Batem un ou i pintem els croissants amb un pinzell.   
  3. Portem la safata al forn i ho coem 16 minuts a 200 º.  
  4. Agafem tres recipients que puguin anar al microones. En un hi posem 60 g de xocolata negra per fondre, en el segon 60 g de xocolata banca per fondre i en el tercer 60 g de xocolata amb llet per fondre. Els posem al microones 4,30 minuts a 500 W.  
  5. Traurem els croissants del forn. Uns els pintarem amb filaments de la xocolata negra desfeta. Els altres els banyarem del tot en la xocolata amb llet desfeta i els tercers els banyarem fins a la meitat amb la xocolata blanca desfeta.  
  6. Ho deixarem refredar i ja els podem servir.  
Anar al contingut