Minicroissants sense gluten
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Dieta: Sense gluten
- Informació nutricional -Obre
Cal tenir molta cura a l'hora de fer preparacions sense gluten o sense altres al·lèrgens, ja que durant la manipulació s'ha d'evitar la contaminació creuada amb altres ingredients que puguin contenir-los.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
1 paquet pasta de full sense gluten
60 g xocolata negra per fondre
60 g xocolata blanca per fondre
60 g xocolata amb llet per fondre
1 ou
PREPARACIÓ
- Tallarem una pasta de full en 16 triangles, com si fossin porcions d'una pizza. Cargolem cada triangle i els anem posant en una safata al forn amb paper sulfurat.
- Batem un ou i pintem els croissants amb un pinzell.
- Portem la safata al forn i ho coem 16 minuts a 200 º.
- Agafem tres recipients que puguin anar al microones. En un hi posem 60 g de xocolata negra per fondre, en el segon 60 g de xocolata banca per fondre i en el tercer 60 g de xocolata amb llet per fondre. Els posem al microones 4,30 minuts a 500 W.
- Traurem els croissants del forn. Uns els pintarem amb filaments de la xocolata negra desfeta. Els altres els banyarem del tot en la xocolata amb llet desfeta i els tercers els banyarem fins a la meitat amb la xocolata blanca desfeta.
- Ho deixarem refredar i ja els podem servir.