Minipizzes vegetals amb vedella i cansalada fumada
- Programa: Manduka
- Cuina: Paula Alòs
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
8 xampinyons o xiitakes sencers
1 carbassó
1 ceba
1/2 pebrot vermell
1 gra d'all
75 g de tomàquet sofregit
150 g de carn picada de porc
2-3 làmines de cansalada fumada
Formatge mozzarella
Farigola
Oli d'oliva verge
Sal, pebre
Orenga
PREPARACIÓ
- Peleu la ceba i l'all. Piqueu-ho amb el pebrot.
- Talleu a tires fines la cansalada.
- Sofregiu la verdura en un cassó amb un raig d'oli durant 10 minuts. Afegiu-hi la farigola, la sal i el pebre.
- Afegiu-hi la carn i remeneu-ho bé perquè s'integri al sofregit, deixeu que es dauri una mica.
- Després afegiu-hi el tomàquet sofregit, remeneu-ho i deixeu-ho coure uns quants minuts més.
- Traieu-ne la farigola i deixeu-ho reposar.
- A part, talleu els troncs dels bolets i buideu-ne una mica l'interior perquè es puguin farcir.
- Talleu el carbassó a rectangles d'un centímetre de gruix aproximadament i cinc centímetres de llarg.
- Feu les dues "bases vegetals" (xampinyó i carbassó) a la paella a foc mitjà, amb un fil d'oli als dos costats. Salpebreu-ho.
- Un cop daurats, traieu-los i reserveu-los en una safata de forn. La idea és poder-los farcir amb el sofregit de carn.
- Ompliu de sofregit de carn els xampinyons i també per sobre de la base del carbassó.
- Ratlleu-hi la mozzarella per sobre i fiqueu la safata al forn fins que es fongui.
- Serviu-ho amb l'orenga per sobre.