Minipizzes vegetals amb vedella i cansalada fumada

INGREDIENTS

  • 8 xampinyons o xiitakes sencers

    1 carbassó

    1 ceba

    1/2 pebrot vermell

    1 gra d'all

    75 g de tomàquet sofregit

    150 g de carn picada de porc

    2-3 làmines de cansalada fumada

    Formatge mozzarella

    Farigola

    Oli d'oliva verge

    Sal, pebre

    Orenga

PREPARACIÓ

  1. Peleu la ceba i l'all. Piqueu-ho amb el pebrot.
  2. Talleu a tires fines la cansalada.
  3. Sofregiu la verdura en un cassó amb un raig d'oli durant 10 minuts. Afegiu-hi la farigola, la sal i el pebre.
  4. Afegiu-hi la carn i remeneu-ho bé perquè s'integri al sofregit, deixeu que es dauri una mica.
  5. Després afegiu-hi el tomàquet sofregit, remeneu-ho i deixeu-ho coure uns quants minuts més.
  6. Traieu-ne la farigola i deixeu-ho reposar.
  7. A part, talleu els troncs dels bolets i buideu-ne una mica l'interior perquè es puguin farcir.
  8. Talleu el carbassó a rectangles d'un centímetre de gruix aproximadament i cinc centímetres de llarg.
  9. Feu les dues "bases vegetals" (xampinyó i carbassó) a la paella a foc mitjà, amb un fil d'oli als dos costats. Salpebreu-ho.
  10. Un cop daurats, traieu-los i reserveu-los en una safata de forn. La idea és poder-los farcir amb el sofregit de carn.
  11. Ompliu de sofregit de carn els xampinyons i també per sobre de la base del carbassó.
  12. Ratlleu-hi la mozzarella per sobre i fiqueu la safata al forn fins que es fongui.
  13. Serviu-ho amb l'orenga per sobre.
Anar al contingut