Moll amb wasabi (rave japonès) i moixama
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Andrés Herreros
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La Cucanya, Vilanova i la Geltrú
- Dieta: Sense lactosa
INGREDIENTS
- Per a 4 persones:
- 4 molls de 200 g
- 5 llimes
- 15 g de wasabi (rave japonès fresc)
- oli de gira-sol
- oli d' oliva i sal
- fulles de mostassa
- tomàquet cor de bou
- 40 g de moixama
- alga enciam de mar
- caviar de llimes i pebre
PREPARACIÓ
Per començar, poseu l'enciam de mar en aigua per treure-li la sal.
A continuació, filetegeu els lloms dels molls, netegeu-los i poseu-los en sal durant 30 minuts. Seguidament, eixugueu-los amb paper de cuina, poseu-los en un bol amb el suc de les llimes i deixeu-los marinar 10 minuts més. Passat aquest temps, escorreu-los, poseu-los en un altre bol i cobriu-los amb oli de gira-sol.
Mentrestant, escorreu l'enciam de mar i fregiu-lo en una paella amb oli de gira-sol ben calent.
Tot seguit, talleu la moixama i el tomàquet cor de bou molt primet.
Finalment, amaniu les fulles de mostassa amb oli d'oliva i sal i ratlleu-hi el rave japonès per damunt.
I ja per acabar, amb el cor de bou tallat molt primet i les fulles de mostassa amanides, feu el fons de plat, poseu-hi per sobre uns talls de moixama i els molls i guarniu-ho
amb l'enciam de mar fregit i el caviar de llimes i pebre.
A continuació, filetegeu els lloms dels molls, netegeu-los i poseu-los en sal durant 30 minuts. Seguidament, eixugueu-los amb paper de cuina, poseu-los en un bol amb el suc de les llimes i deixeu-los marinar 10 minuts més. Passat aquest temps, escorreu-los, poseu-los en un altre bol i cobriu-los amb oli de gira-sol.
Mentrestant, escorreu l'enciam de mar i fregiu-lo en una paella amb oli de gira-sol ben calent.
Tot seguit, talleu la moixama i el tomàquet cor de bou molt primet.
Finalment, amaniu les fulles de mostassa amb oli d'oliva i sal i ratlleu-hi el rave japonès per damunt.
I ja per acabar, amb el cor de bou tallat molt primet i les fulles de mostassa amanides, feu el fons de plat, poseu-hi per sobre uns talls de moixama i els molls i guarniu-ho
amb l'enciam de mar fregit i el caviar de llimes i pebre.