Molls a la tortosina

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Maria Nicolau
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • Molls

    Tomaquet sofregit

    Llimona

    Pa ratllat o farina 

    Anxoves en conserva

    All

    Julivert

    Pebre

    Sal

    Oli d'oliva

PREPARACIÓ

  1. Netegem els molls: els hem d'escatar i treure'n el ventre, el cap i la cua. 
  2. Els marinem en un bol amb all ratllat, el suc de la llimona i la pela de la llimona.
  3. Quan hagin reposat, els eixuguem i els arrebossem amb farina o pa ratllat i els posem en una safata per anar al forn
  4. S'han de coure molt poca estona per dalt i per baix.
  5. Per a la salsa d'acompanyament, fem un sofregit de tomàquet (pot ser de pot), el salpebrem, i hi incorporem l'anxova tallada petita, l'oli de curar-les, una mica d'oli verge cru i el julivert fresc ben picadet. 
  6. Traiem el peix del forn i el servim amb la salsa i pa de pagès. 
Anar al contingut