Molls a la tortosina
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Maria Nicolau
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
Molls
Tomaquet sofregit
Llimona
Pa ratllat o farina
Anxoves en conserva
All
Julivert
Pebre
Sal
Oli d'oliva
PREPARACIÓ
- Netegem els molls: els hem d'escatar i treure'n el ventre, el cap i la cua.
- Els marinem en un bol amb all ratllat, el suc de la llimona i la pela de la llimona.
- Quan hagin reposat, els eixuguem i els arrebossem amb farina o pa ratllat i els posem en una safata per anar al forn
- S'han de coure molt poca estona per dalt i per baix.
- Per a la salsa d'acompanyament, fem un sofregit de tomàquet (pot ser de pot), el salpebrem, i hi incorporem l'anxova tallada petita, l'oli de curar-les, una mica d'oli verge cru i el julivert fresc ben picadet.
- Traiem el peix del forn i el servim amb la salsa i pa de pagès.