Molls amb salmorreta
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Per a embarassades
- Informació nutricional -Obre
El moll és un peix semigràs, ric en iode, mineral imprescindible per al bon funcionament de la glàndula tiroides.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 8 molls
- 6 tomacons de penjar
- 2 cebes tendres
- 2 alls
- una cullerada de pebre vermell picant
- un raig de vinagre de xerès
- 2 grans d'all
- uns brins de safrà
- olives negres Kalamata
- fonoll
- sal
PREPARACIÓ
- Ratllem el tomàquet. En una paella amb l'oli fem ballar l'all tallat. Un cop s'ha enrossit, hi tirem els brins de safrà i una cullerada de pebre vermell i ho afegim al tomàquet.
- Tallem la ceba i el bulb de fonoll a daus petits i ho barregem tot. Hi tirem un raig de vinagre.
- Agafem els molls, els filetegem i els salem.
- En una paella molt calenta, hi posem paper de forn a sobre i els molls. Un cop se'ns ha fet per la banda de la pell, hi tirarem un rajolí de vinagre a la paella i la taparem.
- Per servir-ho, posem una mica de salsa i al damunt, els molls. Acabem el plat amb més salsa per sobre, hi escampem unes quantes olives, la fulla del fonoll i ja ho tenim.