Mongeta tendra amb pesto
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
La mongeta tendra aporta principalment fibra, de textura cruixent i dolça i s'han de coure ben poc per aprofitar-ne les seves propietats.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
600 g mongeta tendra rodona
100 g formatge manxec curat
Pinyons
Espinacs baby
Oli OVE
Sal
All
Alfàbrega
PREPARACIÓ
- En una cassola al foc hi afegim aigua i sal. Tallarem les cues de 600 g de mongeta tendra del cuc. Després les tallarem en 3 trossos.
- Quan l'aigua bull, hi afegim la mongeta tendra tallada i la bullim 2 minuts.
- Reservarem les mongetes en un bol.
- Per fer la pasta pesto, tallem 100 g de formatge manxec curat.
- El posarem en un got batedor junt amb 1 gra d'all sense cor, un grapat de pinyons ibèrics, espinacs baby i oli d'oliva. Ho turbinem.
- Per a l'emplatem posarem les mongetes amb la salsa i algunes fulles d'alfàbrega.