Mongeta tendra amb pesto

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    La mongeta tendra aporta principalment fibra, de textura cruixent i dolça i s'han de coure ben poc per aprofitar-ne les seves propietats.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 600 g mongeta tendra rodona 

    100 g formatge manxec curat  

    Pinyons  

    Espinacs baby 

    Oli OVE  

    Sal 

    All 

    Alfàbrega 

PREPARACIÓ

  1. En una cassola al foc hi afegim aigua i sal. Tallarem les cues de 600 g de mongeta tendra del cuc. Després les tallarem en 3 trossos.  
  2. Quan l'aigua bull, hi afegim la mongeta tendra tallada i la bullim 2 minuts. 
  3. Reservarem les mongetes en un bol. 
  4. Per fer la pasta pesto, tallem 100 g de formatge manxec curat. 
  5. El posarem en un got batedor junt amb 1 gra d'all sense cor, un grapat de pinyons ibèrics, espinacs baby i oli d'oliva. Ho turbinem. 
  6.  Per a l'emplatem posarem les mongetes amb la salsa i algunes fulles d'alfàbrega. 
Anar al contingut