Mongeta tendra amb salsa de formatge
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
La mongeta tendra és molt baixa en calories i rica en potassi, per tant, molt indicada per a persones que tenen retenció de líquids i volen perdre pes.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 1 PERSONA
150 g de formatge feta
150 g de mongeta tendra
1 taronja
Mostassa Dijon
All
Julivert
Menta
Oli
Pebre
PREPARACIÓ
- Preparem la base del formatge: posem en un bol 150 g de formatge feta escorregut, una cullerada de mostassa de Dijon, pebre i un raig d'oli. Ho batem amb una vareta.
- Tallem els caps de 150 g de mongeta tendra i la saltem en una paella durant un minut amb un raig d'oli. Després hi afegim una mica d'aigua, ho tapem i ho coem un minut més. En funció de la mida de la mongeta, hi allarguem el temps.
- Tallem all i julivert ben petit. Destapem la paella i l'hi afegim. Ho saltem un minut més.
- Tallem uns quants grills de taronja a sang.
- Ho emplatem posant al fons del plat la barreja de feta. Per sobre, les mongetes saltades, els grills de taronja i, per últim, unes quantes fulles de menta.