Mongeta tendra amb salsa de formatge

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    La mongeta tendra és molt baixa en calories i rica en potassi, per tant, molt indicada per a persones que tenen retenció de líquids i volen perdre pes.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 1 PERSONA 

    150 g de formatge feta 

    150 g de mongeta tendra 

    1 taronja 

    Mostassa Dijon 

    All 

    Julivert 

    Menta 

    Oli 

    Pebre 

PREPARACIÓ

  1. Preparem la base del formatge: posem en un bol 150 g de formatge feta escorregut, una cullerada de mostassa de Dijon, pebre i un raig d'oli. Ho batem amb una vareta. 
  2. Tallem els caps de 150 g de mongeta tendra i la saltem en una paella durant un minut amb un raig d'oli. Després hi afegim una mica d'aigua, ho tapem i ho coem un minut més. En funció de la mida de la mongeta, hi allarguem el temps. 
  3. Tallem all i julivert ben petit. Destapem la paella i l'hi afegim. Ho saltem un minut més. 
  4. Tallem uns quants grills de taronja a sang. 
  5. Ho emplatem posant al fons del plat la barreja de feta. Per sobre, les mongetes saltades, els grills de taronja i, per últim, unes quantes fulles de menta. 
Anar al contingut