Mongeta tendra del ganxet amb llenegues i botifarra del perol

INGREDIENTS

  • Ingredients
  • 600 g de llenega negra fresca
  • 500 g de mongeta tendra del ganxet (potxa) bullida
  • 100 g de porro jove
  • 100 g de ceba tendra
  • 2 grans d'alls
  • 4 botifarres del perol amb bolets
  • sal
  • oli d'oliva verge extra

PREPARACIÓ

Fregirem les botifarres del perol en una paella amb una mica d'oli d'oliva, fent que quedin ben cruixents i torradetes per fora.
Per una altra banda, en una cassola de ferro colat, sofregirem l'all, la ceba i el porro jove. A continuació, hi afegirem les llenegues. Ho rectifiquem de sal i, quan faci 5 minuts que cou, hi afegirem finalment les mongetes cuites amb el seu suc de cocció.
Ho deixarem bullir 3 minuts més i hi afegirem les botifarres abans de servir-ho.
 
Anar al contingut