Mongetes amb bacallà

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les mongetes són molt riques en fibra soluble, que millora la flora intestinal i reforça les defensesAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 500 g mongetes ganxet cuites

  • 300 g bacallà esqueixat i dessalat
  • 300 ml brou de peix
  • 4 grans d'all
  • 1 pebrot verd  
  • 1 bitxo vermell sec  
  • Farina de blat  
  • Julivert  
  • Oli OVE

PREPARACIÓ

  1. Començarem per fer un sofregit. Tallem a làmines 4 grans d'all i els posem en una paella amb oli calent i també un bitxo vermell sec al qual haurem tret les llavors i haurem esmicolat amb les mans.   
  2. Tallem 1 pebrot verd a macedònia i l'afegim a la paella. Ho courem 7 minuts a foc baix.  
  3. Hi afegim 1 cullerada de farina de blat que torrem.  
  4. Netegem 1 kg de mongeta del ganxet cuita, les escorrem i les afegim a la paella.  
  5. Tindrem 300 ml de brou de peix escalfant-se i l'afegirem a la paella. Ho duem tot a ebullició i ho coem 3 minuts a foc mitjà.  
  6. Per acabar el plat, hi afegim tires de bacallà esqueixat i dessalat. Ho deixem coure 2 minuts.  
  7. Piquem fulles de julivert fresc.  
  8. Posem en un plat les mongetes i el bacallà, un raig d'oli i per últim el julivert.   
Anar al contingut