Mongetes amb bacallà
INGREDIENTS
500 g mongetes ganxet cuites
- 300 g bacallà esqueixat i dessalat
- 300 ml brou de peix
- 4 grans d'all
- 1 pebrot verd
- 1 bitxo vermell sec
- Farina de blat
- Julivert
- Oli OVE
PREPARACIÓ
- Començarem per fer un sofregit. Tallem a làmines 4 grans d'all i els posem en una paella amb oli calent i també un bitxo vermell sec al qual haurem tret les llavors i haurem esmicolat amb les mans.
- Tallem 1 pebrot verd a macedònia i l'afegim a la paella. Ho courem 7 minuts a foc baix.
- Hi afegim 1 cullerada de farina de blat que torrem.
- Netegem 1 kg de mongeta del ganxet cuita, les escorrem i les afegim a la paella.
- Tindrem 300 ml de brou de peix escalfant-se i l'afegirem a la paella. Ho duem tot a ebullició i ho coem 3 minuts a foc mitjà.
- Per acabar el plat, hi afegim tires de bacallà esqueixat i dessalat. Ho deixem coure 2 minuts.
- Piquem fulles de julivert fresc.
- Posem en un plat les mongetes i el bacallà, un raig d'oli i per últim el julivert.